Simpel ledelsesfilosofi

Der er brugt mange fine ord om ledelse med tilhørende modeller og forklaringer. Visiobox Consulting har en tilgang til ledelse, som tager udgangspunkt i en balancering af teori og praksis. Vi er meget praksisorienterede og sætter en ære i at få ting til at fungere godt hos kunderne på deres egne præmisser. Det, at skabe værdi handler om at skabe varige resultater og ikke bare en smart model, som forsvinder sammen med konsulenten. Visiobox Consulting har kompetenceudvikling som en af sine kerneydelser, og vi går op i at gøre ting enkle, så kunden får det maksimale udbytte af et forløb eller en workshop.

Det kan altid betale sig at have værktøjskassen i orden, når det gælder ledelsesværktøjer. En grundlæggende forudsætning for at en leder kan skabe resultater gennem andre er, at lederens værktøjskasse er fyldt med gode værktøjer til at løse de udfordringer du eller din organisation står overfor.

En af Visiobox’ metoder er at få flyttet folk fra tanke til handling. Det gør vi ved at benytte metoder, der tager dig fra en idé til en konkret strategi – og derfra videre til at få formuleret et eller flere projekter eller indsatser med målbare resultater. Herefter laver vi en implementeringsplan, hvor effekterne måles undervejs og der kan ske løbende evaluering. Vi arbejder holistisk og systematisk.

Ofte handler mange problemstillinger og udfordringer om at få et overblik over udfordringer og  opgaver og idégenerere på løsningsmodeller. Herefter handler det om at sammensætte det rigtige team til at løse opgaven indenfor en given ramme. Lige netop det er Visiobox Consultings specialkompetence. Vi er dygtige til værktøjerne, men endnu dygtigere til at få værktøjerne i spil og få teams til at samarbejde, så det fulde potentiale i dit team udløses. Det kræver metodisk tilgang, erfaring og simpel ledelse. Og hvad er det så?

Simpel ledelse består i at trække i arbejdstøjet, smøge ærmerne op og gå ombord i problemstillinger og udfordringer SAMMEN med de folk i din organisation, der skal løse opgaven. Visiobox Consulting kan være katalysatoren for dette arbejde og give vejledning, råd og sparring, ligesom vi løser opgaven som en del af teamet og ikke som en udefrakommende konsulent. Vi går helhjertet ind i opgaven, og forsvinde ikke ud af døren med det samme opgaven er vanskelig eller kompliceret. Sammen med organisationen får vi aftalt et velovervejet og grundigt forløb, som ikke “kun” peger på løsninger, men også er med til at implementere dem – og evaluere på resultaterne. Kort sagt: vi bliver i båden sammen med dig, og forsvinder først, når opgaven er løst. Det kræver erfaring og metodisk tilgang, hvilket vi stiller med gennem seniorkonsulenter. Dels har vi selv siddet med vanskelige udfordringer i organisationer og dels har vi bistået en lang række organisationer som konsulenter og trækker derfor på en stor kompetence.

For os handler simpel ledelse om at identificere sine problemstillinger og resurser og turde gå ombord i sine udfordringer. Løsningen finder man sammen med dem, som skal være med til at løfte organisationen i den rigtige retning og booste teamet til at lykkes med opgaven. Resultater bliver italesat, målt og evalueret undervejs, så det er tydeligt for alle, hvilken retning og hvilke mål organisationen arbejder henimod. Skal man lykkes, skal man kunne se resultet for sig – vejen skal være tydelig og motivation skal være til stede hos dem, som skal løse opgaven.

Flere indlæg

Udvikling af dit lederskab

Hvad er din udviklingsproces? Hvis du tænker over hvilke perioder af dit liv, hvor du har gennemgået den største personlige udvikling, så er der som regel altid en række ressourcepersoner

Læs Mere »