Simpel ledelsesfilosofi

april 17th, 2017 Posted by Ledelse 0 thoughts on “Simpel ledelsesfilosofi”

Der er brugt mange fine ord om ledelse med tilhørende modeller og forklaringer. Visiobox Consulting har en tilgang til ledelse, som tager udgangspunkt i en balancering af teori og praksis. Vi er meget praksisorienterede og sætter en ære i at få ting til at fungere godt hos kunderne på deres egne præmisser. Det at skabe værdi handler om at skabe varige resultater og ikke bare en smart model, som forsvinder sammen med konsulenten. Visiobox Consulting har kompetenceudvikling som en af sine kerneydelse, og vi går op i at gøre ting enklere, så kunden kan få det maksimale udbytte af et forløb eller en workshop.

At det så kan betale sig at have værktøjskassen i ordenl, når det gælder ledelsesværktøjer, og samtidig godt fyldt op. Det er en anden sag. Det er en grundlæggende forudsætning for at kunne skabe de praktiske løsninger, at din værktøjskasse er fyldt med gode værktøjer til at løse de udfordringer du eller din organisation står overfor.

En af de måder vi arbejder på er at flytte folk fra tanke til handling ved at benytte en metode, der tager dig fra en idé til en konkret strategi – videre til at få formuleret et eller flere projekter til et resultat. Herefter tager vi hul på at bygge en implementeringsplan, hvor du kan måle effekten – og så evaluere ideen på nyt. En holistisk tilgang til at arbejde systematisk med ideer.

På mange måder så handler mange problemstillinger og udfordringer om at få en oversigt over opgaver og løsningsmodeller. Herefter handler det meget om at sammensætte det rigtige team til at løse opgaven indenfor en givet ramme. Lige netop det er Visiobox Consultings specialkompetence. Vi er dygtige til værktøjerne, men endnu dygtigere til at få teams til at samarbejde, så det fulde potentiale i dit team udløses. Det kræver håndelag, erfaring og simpel ledelse. Og hvad er det så?

Simpel ledelse består i at tage vinterstøvlerne (eller vandrestøvlerne) på, skrue ærmerne op og gå ombord i problemstillinger og udfordringer SAMMEN med de folk i din organisation, der skal løse opgaven. Det gør Visiobox Consulting ikke som en udefra kommende konsulent, men som en del af teamet. Det gør vi ved at gå helhjertet ind i opgaven, og ikke forsvinde ud af døren med det samme opgaven er vanskelig. Det består i at aftale et ordentligt forløb, som ikke “kun” peger på løsninger, men også er med til at implementere dem – og evaluere på resultaterne. Kort sagt: vi bliver i båden sammen med dig, og forsvinder først når opgaven er løst. Det kræver som sagt erfaring, hvilket vi stiller med gennem seniorkonsulenter, der selv har siddet med de vanskelige udfordringer, og ikke bare finder de lette løsninger. Er du nysgerrig? Så se mere om vores tilgang og team her: http://www.visiobox.gl