Strategi

   TEAMPERFORMANCE
   WORKSHOPS
   LEDERSPARRING
   PERSONLIG UDVIKLING
   STRATEGI
   INNOVATION & UDV.
   LEGO SERIOUS PLAY®
   PROFILANALYSER
   PROJEKTLEDELSE
   KONFERENCER
   TEAMBUILDING
   KUNDESERVICE KONCEPTER

Strategi- og implementeringsforløb

Skal du sætte en ny retning? Skal din virksomhed, din organisation eller din forvaltning ændre den måde I arbejder på? Trænger du til at styrke din plan, så den kan gennemføres i praksis? Trænger I til at få en fælles vision, som skaber mening og fælles retning?

Så er det måske en idé at få Visiobox Consulting til at hjælpe dig med et strategi- og implementeringsforløb, hvor vi fokuserer på dig og dit teams evne til både at sætte den nye retning, men også at gennemføre de planer I beslutter jer for.

Visiobox Consulting har erfarne ressourcer, der har arbejdet med strategiudvikling- og implementering i mere end 15 år i forskellige brancher og størrelser af virksomheder. Visiobox Consulting tilbyder hjælp til at designe strategiprocessen i tæt samarbejde med dig og dit team, da vi af erfaring ved at det er jer der er tættest på jeres virksomhed og kunder. Visiobox Consulting optræder som facilitator i jeres proces, så I får hjælp til at tage de rette vejvalg i forhold til netop jeres situation og marked.

Visiobox Consulting arbejder også med den menneskelige dimension i strategiarbejdet, fordi vi ved at det virker når hele gruppen af mennesker i organisationen bliver inddraget i arbejdet undervejs. På den måde styrkes implementeringskraften væsentligt og dette giver bonus, når først strategien skal implementeres.

En af styrkerne ved Visiobox Consultings tilgang til strategiarbejdet er medinddragelse og medarbejderindflydelse i strategiprocessen, fordi det accelerer arbejdet med at nå de mål, der bliver opsat. Vi arbejder med ambassadørtanken, hvor kommunikation og involvering er nøgleord.

Hvis du er nysgerrig omkring hvad Visiobox Consulting kan give lige netop dig og din virksomhed, så kontakt os på info@visiobox.gl – der kun arbejder med seniorressourcer, der har praktisk ledererfaring i bagagen.

hvorfor Visiobox?

Visiobox Consulting er blevet til, fordi vi kan se et behov for et grønlandsk selskab, der kan bistå virksomheder, organisationer, NGO’er og forvaltninger med at realisere deres potentiale og løse opgaver, som naturligt ligger udenfor den normale drift.

Visiobox Consulting kan være katalysatoren for vækst og udvikling i organisationer, som har behov for et nyt drive, et alternativt indspark med nye metoder samt ledere, der ønsker et større engagement med kollegerne.

Visiobox Consulting arbejder med reelle problemstillinger og udfordringer på en måde, der flytter virksomheder, organisationer, ledere og medarbejdere til et nyt sted, hvor arbejdsmiljøet, arbejdsglæden og dermed resultaterne er i top.

hvordan arbejder vi?

Vores metoder spænder fra velafprøvede modeller og teorier til nye og mere innovative metoder, som tager afsæt i at visualisere processer og arbejde med den egenart grønlandske virksomheder og organisationer repræsenterer.

Visiobox Consulting har flair for at få tilpasset internationale metoder og teorier til den grønlandske virkelighed, og vores styrke ligger i vores lokale forankring.

Vi ønsker at sikre en lokal kompetenceopbygning, og derfor samarbejder vi med flere forskellige konsulenter og eksperter fra ind- og udland, der tilfører den sidste nye viden på centrale områder, så som indkøb, CSR, lederudvikling, teamdynamik, Lean-processer og uddannelse.

vores team

Michael Binzer seniorpartner

Michael Binzer

Stifter, partner og seniorkonsulent
Jeg arbejder primært med alle områder indenfor strategiudvikling og implementering af strategi, ledelses-, organisations- og personlig udvikling. Jeg har erfaring i at arbejde med såvel virksomheder som offentlige forvaltninger, foreninger og frivillige organisationer gennem mere end 15 år. Min styrke er at arbejde i intensive forløb med medmenneskelige dynamikker i teams, der medvirker til at øge implementeringskraften i organisationer og udvikle ejerskab til opgaverne.
Christian Keldsen seniorpartner

Christian Keldsen

Stifter, partner og seniorkonsulent
Jeg har igennem de seneste 16 år skabt mig en stærk ledelsesmæssig baggrund fra turisme- og luftfartsindustrien, hvor især arbejdet med strategi, strategiimplementering, infrastruktur, turismeudvikling og arbejdet på tværs af kulturer og landegrænser har været i fokus. Jeg kan agere i spændingsfeltet mellem kommerciel-, strategisk- og juridisk tankegang og med mennesker, som centrum for den udvikling en organisation uundgåeligt altid vil være igennem.

Inaluk Malene Brandt

Inaluk Malene Brandt

Stifter, partner og seniorkonsulent
Under hele min karriere har jeg arbejdet med kompetenceudvikling og kompetenceopbygning på alle niveauer. Jeg er optaget af, hvordan bl.a. organisationer, samfund og teams fornyer og udvikler sig. Jeg arbejder på alle niveauer fra det strukturelle og strategiske til at være optaget af, hvordan vi implementerer vores visioner i det sidste led. Min styrke ligger i at kunne omsætte strategiske indsatser til konkrete handlinger og motivere og stimulere folk til at være en del af den ønskede udvikling.

Anders Barslund

Seniorkonsulent
Anders har en lang karriere med kundeforhold til privat- og erhvervskunder. Det benytter Anders til at kunne sætte sig i kundens sted, sikre at forudsætninger for succes er tilstede – og i tillæg arbejde med de menneskelige relationer. Anders har stort fokus på udbytte for kunder og virksomhederne samt finde alternative vinkler på problemstillingerne, som kan give nyt styrket fokus eller konkurrencemæssig fordele.