Ledersparring

   TEAMPERFORMANCE
   WORKSHOPS
   LEDERSPARRING
   PERSONLIG UDVIKLING
   STRATEGI
   INNOVATION & UDV.
   LEGO SERIOUS PLAY®
   PROFILANALYSER
   PROJEKTLEDELSE
   KONFERENCER
   TEAMBUILDING
   KUNDESERVICE KONCEPTER

Ledersparring

Er du leder i en funktion, hvor du føler dig meget alene med dine udfordringer og mangler en sparringspartner, der ikke er en del af din normale hverdag? Kan du se behovet for et frirum, hvor du kan tænke højt uden at blive målt og vejet? Har du behov for at få diskuteret med en ligeværdig, der har siddet med vanskelige ledelsesmæssige problemstillinger?

Så er det værd at overveje at skaffe dig en ledercoach, der med baggrund i en række konkrete coachværktøjer kan både udfordre og stimulere dig til at finde flere egne løsninger på en struktureret og engagerende måde.

Visiobox Consulting tilbyder strukturerede coachforløb for ledere, der sidder med vanskelige udfordringer, er stressede, er kørt fast eller bare har brug for en ekstern fortrolig samtalepartner, der er vant til vanskelige processer og konfliktsituationer.
Du vil blive introduceret til en række værktøjer, der gør at du bliver tryggere til at tage de vanskelige samtaler og finder ind til kernen af det netop DIT personlige lederskab. Det vil være gennem en række samtaler, hvor du løbende får opgaver, hvor du skal reflektere over dine egne ledelsesmæssige problemstillinger fra forskellige vinkler. Du vil blive udfordret til at finde nye løsninger og måder at angribe udfordringerne på.

Typisk vil et ledercoaching-forløb vare fra seks til tolv måneder for at få en langvarig effekt på dit lederskab og erfaring viser at alle ledere er i stand til at udfolde en større del af sit ledelsesmæssige potentiale gennem et sådant intensivt forløb, der vil blive planlagt i fællesskab med dig.

Kontakt en af vore konsulenter for at høre mere. info@visiobox.gl

hvorfor Visiobox?

Visiobox Consulting er blevet til, fordi vi kan se et behov for et grønlandsk selskab, der kan bistå virksomheder, organisationer, NGO’er og forvaltninger med at realisere deres potentiale og løse opgaver, som naturligt ligger udenfor den normale drift.

Visiobox Consulting kan være katalysatoren for vækst og udvikling i organisationer, som har behov for et nyt drive, et alternativt indspark med nye metoder samt ledere, der ønsker et større engagement med kollegerne.

Visiobox Consulting arbejder med reelle problemstillinger og udfordringer på en måde, der flytter virksomheder, organisationer, ledere og medarbejdere til et nyt sted, hvor arbejdsmiljøet, arbejdsglæden og dermed resultaterne er i top.

hvordan arbejder vi?

Vores metoder spænder fra velafprøvede modeller og teorier til nye og mere innovative metoder, som tager afsæt i at visualisere processer og arbejde med den egenart grønlandske virksomheder og organisationer repræsenterer.

Visiobox Consulting har flair for at få tilpasset internationale metoder og teorier til den grønlandske virkelighed, og vores styrke ligger i vores lokale forankring.

Vi ønsker at sikre en lokal kompetenceopbygning, og derfor samarbejder vi med flere forskellige konsulenter og eksperter fra ind- og udland, der tilfører den sidste nye viden på centrale områder, så som indkøb, CSR, lederudvikling, teamdynamik, Lean-processer og uddannelse.

vores team

Michael Binzer seniorpartner

Michael Binzer

Stifter, partner og seniorkonsulent
Jeg arbejder primært med alle områder indenfor strategiudvikling og implementering af strategi, ledelses-, organisations- og personlig udvikling. Jeg har erfaring i at arbejde med såvel virksomheder som offentlige forvaltninger, foreninger og frivillige organisationer gennem mere end 15 år. Min styrke er at arbejde i intensive forløb med medmenneskelige dynamikker i teams, der medvirker til at øge implementeringskraften i organisationer og udvikle ejerskab til opgaverne.
Christian Keldsen seniorpartner

Christian Keldsen

Stifter, partner og seniorkonsulent
Jeg har igennem de seneste 16 år skabt mig en stærk ledelsesmæssig baggrund fra turisme- og luftfartsindustrien, hvor især arbejdet med strategi, strategiimplementering, infrastruktur, turismeudvikling og arbejdet på tværs af kulturer og landegrænser har været i fokus. Jeg kan agere i spændingsfeltet mellem kommerciel-, strategisk- og juridisk tankegang og med mennesker, som centrum for den udvikling en organisation uundgåeligt altid vil være igennem.

Inaluk Malene Brandt

Inaluk Malene Brandt

Stifter, partner og seniorkonsulent
Under hele min karriere har jeg arbejdet med kompetenceudvikling og kompetenceopbygning på alle niveauer. Jeg er optaget af, hvordan bl.a. organisationer, samfund og teams fornyer og udvikler sig. Jeg arbejder på alle niveauer fra det strukturelle og strategiske til at være optaget af, hvordan vi implementerer vores visioner i det sidste led. Min styrke ligger i at kunne omsætte strategiske indsatser til konkrete handlinger og motivere og stimulere folk til at være en del af den ønskede udvikling.

Anders Barslund

Seniorkonsulent
Anders har en lang karriere med kundeforhold til privat- og erhvervskunder. Det benytter Anders til at kunne sætte sig i kundens sted, sikre at forudsætninger for succes er tilstede – og i tillæg arbejde med de menneskelige relationer. Anders har stort fokus på udbytte for kunder og virksomhederne samt finde alternative vinkler på problemstillingerne, som kan give nyt styrket fokus eller konkurrencemæssig fordele.