Gør fejl dig bedre?

april 18th, 2017 Posted by Innovation/forretningsudvikling 0 thoughts on “Gør fejl dig bedre?”

Det at fejle er en forudsætning for at få succes. At fejle er at få feedback på dine ideer og turde tage chancen. Turde sætte ting igang – og ikke vente på at ting sker.

Iværksætter – smag lige på ordet. Sætte i værk. Det er ensbetydende med at man ikke bare venter på at ting skal ske. En iværksætter tager skeen i egen hånd og får ting til at ske. De tager chancen og udvikler deres ideer til koncepter – og får dem realiseret.

Af natur så har jeg et iværksættergen. Jeg elsker at sparre på ideer, og jeg elsker at teste nye koncepter af i praksis. Om det så er kurser, forretningskoncepter eller personlig coaching, så har jeg lyst til at videreudvikle og tage chancer. Jeg ved at alle ideer ikke er lige gode, men der er kun EN måde at finde ud af det på: test det i virkeligheden – eller via Pre-to-typing (en testmetode uden at bygge det færdige produkt) – se link http://pretotyping.blogspot.com/p/what-is-pretotyping.html

Rigtigt mange mennesker har gode ideer, men rigtigt få realiserer deres ideer. Ergo ligger der noget krudt i at få forfinet sin ide – om og om igen. Det er en kæmpe proces at være åben for at arbejde intenst med sin ide over tid – og acceptere at den havner et helt andet sted end man starter.

Jeg har været så priviligeret – og er det fortsat, at jeg arbejder med en række iværksættere, der har det rette mindset. De er iværksættere af natur. De giver ikke op ved første forhindring, og de er indstillet på at det at fejle er en forudsætning for at få succes. De behøver ikke alle økonomisk støtte i opstarten, men i langt højere grad sparring i forhold til deres ide og koncept. Det er her mange fejler, fordi der ikke er et marked for deres ide/deres koncept/deres produkt.