Fremtidsvision

april 17th, 2017 Posted by Innovation/forretningsudvikling, Ledelse 0 thoughts on “Fremtidsvision”

En række begivenhedere i mit liv betød at jeg besluttede mit fremtidige arbejdsliv skulle have et andet fokus end tilfældet havde været de sidste to foregående år.

På mange måder var det en opvågning for mig til at mit private liv skulle være bedre integreret i mit arbejdsliv, så der blev en bedre balance end jeg havde været i stand til at have i min tidligere karriere, som leder med en meget hektisk arbejdsdag. Det gjorde, at jeg lavede en systematisk kortlægning af, hvad der var vigtigt i mit liv.

Jeg kortlagde min livsrejse, mine beslutninger på godt og ondt – og satte ord på de skilleveje, der havde været i mit liv. Samtidig tog jeg en grundig snak med de vigtigste mennesker i mit liv for at blive udfordret på mine valg, især min kone Emilie. Ud af min meget personlige proces kom jeg frem til en række principper for hvordan mit arbejdsliv skulle være fremadrettet. Principperne blev til en form for et personligt manifest, som jeg fremover ville bruge som rettesnor til at vælge opgaver, arbejdssituation og et link til mit privatliv.

 

Michaels personlige manifest:

  • Det skal være sjovt og udfordrende at arbejde
  • Mit liv skal harmonere med mine personlige værdier: nærvær, personlig integritet og respekt for andre, åbenhed og fremfor alt FRIHED
  • Der skal være plads til familietid og venner
  • Jeg skal kunne gøre en forskel for andre mennesker – og i det samfund jeg lever
  • Jeg vil kontinuerligt udvikle mig på det personlige plan, så mine prioriteringer i livet hænger sammen med mit værdigrundlag.

 

Nu er der gået et par år siden jeg lavede mit manifest, og så er det godt at gøre en form for status og holde et spejl op foran mig selv. Jeg kan godt lide det jeg ser. Jeg har fået en bedre balance i mit liv, omend jeg fortsat arbejder meget intenst i perioder.  Men jeg trives med mit nye liv, hvor jeg i langt højere grad selv bestemmer, hvilke opgaver, der fylder i mit arbejdsliv – og hvornår jeg lægger pauser ind med tid til reflektion.  F.eks har jeg besluttet at holde en meget lang sommerpause hvert år, fordi det er en god tid at have sammen med familien og det samtidig passer godt ind i at mange af mine kunder har en stille periode. På den måde giver sommeren tid til reflektion og udvikling af nye koncepter og ideer, som er noget af det der giver mig god energi.

 

I tillæg har jeg startet Visiobox Consulting sammen med to mennesker, som jeg holder meget af og respekterer. Min baggrund for at starte et lokalt selskab med Inaluk og Christian er at det falder godt i tråd med mine værdier, og at jeg mærker at deres værdigrundlag ligger tæt på mit eget. Jeg har den fornødne tillid, fortrolighed og tryghed til at kaste mig ud i et nyt eventyr med dem – og det harmonerer godt med mit eget manifest.